Galatasaray Resmi Web Sitesi

5.24.2015

Maç Sonu: Galatasaray 2-0 Beşiktaş / Olacak Olacak!

Tarihler 26 Nisan'ı gösterirken, kendi sahamızda Gaziantepspor ile karşılaşıyorduk. Maçın ikinci yarısında Burak Yılmaz'ın kaçırdığı bir pozisyonun ardından Hamza Hamzaoğlu ''olacak, olacak'' dediğinde, herkes o maçı alacağımıza inanmıştı. Nitekim Hakan Balta'nın kafa golüyle maçı da 1-0 kazanmıştık.


''Olacak, olacak'' diyen Hamzaoğlu'nun sözleri adeta o maçın ardından herkesin diline pelesenk olmuştu. Bugün baktığımız zaman Beşiktaş'ı 2-0 mağlup edip, şampiyonluk yolunda çok ama çok büyük bir avantaj elde ettik. Yarın Başakşehir'in puan alması durumunda veya haftaya Rizespor ile oynayacağımız maçtan 1 puan bile almamız dahilinde, resmen Galatasaray şampiyon ''OLACAK OLACAK''


Bugün maç ile ilgili teknik veya taktik analizi yapmayacağız. Beşiktaş bizden daha iyi bir performans göstermesine rağmen, kazanan taraf biz olduk. Her zaman söylediğimiz gibi, son maçlarda önemli olan oynanan oyun değil, maç sonucu. Bugün de bunu en iyi şekilde gördük.

Yazımızı sonlandırmadan önce, koreografi ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Günlerce Ali Sami Yen'de yatıp kalkan, üniversitelerde final dönemine girerken Galatasaray için okulunu ikinci plana atan ultrAslan UNI ekibinin emeklerine sağlık.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder